Hvorfor vælge os

Erfarne konsulenter og udviklere

AXINTO leverer knowhow til projekter baseret på Uniconta, Microsoft Dynamics AX og 365. Vi sætter et stærkt implementerings team sammen der løser selv meget store Dynamics AX projekter. Der er alt for mange eksempler på at ERP projekter er kuldsejlet. Vi har bevist flere gange at det kan lade sig gøre at levere til aftalt kvalitet, tid og økonomi. Vi tror på at det er erfaringen der gør hele forskellen. Vi har følgende roller:

  • Projekt leder – styre fremdrift, ressourcer og kvalitetssikrings opgaver
  • Arkitekt – indledende analyser hvor systemer tegnes
  • Forretnings konsulent – Er det den rigtige løsning. Kan det bedre betale sig at ændre processen
  • Applikations konsulent – Opsætning af systemet
  • Udvikling – Tilpasning af systemet
  • Test – test af ændringer samt standard i forhold til processen

Ansvar. Alle i AXINTO har en baggrund som selvstændige og det er naturligt at vores kunder har 1. prioritet. Vi reagerer altid hurtigt på henvendelser og er tilgængelige det meste af døgnet. Vi strækker os en ekstra gang for at imødegå vores kunders forventning.

Kvalitet. Vores arbejdsgang indeholder altid kvalitetssikring, herunder ændringsstyring. Vi har sat dette i system gennem en online webportal, som er integreret med AX. Vores kunder adgang til Portalen for at kunne strukture deres test, følge med i udviklingen og eventuelt indrapportere ændringer

Erfaring. AXINTO’s medarbejdere er alle blandt markedets mest erfarne. Vi har gennem tiden været omkring alle de store konsulenthuse, herunder Damgaard Data og Microsoft. Som et mindre team af dygtige AX konsulenter er vi både effektive og leverer god kvalitet.

Økonomi. AXINTO er trimmet for omkostninger. Vi har et minimum af salg, marketing, bygninger og personaleledelse. Derfor kan vi levere markedets bedste pris uden at slække på kvaliteten.